Így ütötte le edzésen McGregor a korábbi bokszvilágbajnokot

Végre itt egy viszonylag normális videó arról, hogyan bokszol az ír.

Ha csak nem elvonulva a hegyekben meditáltál az elmúlt néhány hónapban, akkor tudod, hogy az ír ketrecharos, Conor McGregor és az elmúlt két évtized legjobb bokszolója, Floyd Mayweather randizni fog augusztus 26-án.

A meccsről rengeteget írtunk és még fogunk is, most mutatjuk McGregor egyik edzésvideóját, ahol leütötte Paulie Malignaggit. Malignaggi korábban két súlycsoportban volt világbajnok, és azt kell tudni róla, hogy viszonylag gyors, jól képzett, de nagyon kis ütő volt. Most kommentátor és Conor egyik edzőpartnere. Már múlthéten voltak olyan hírek, hogy az ír leütötte Malignaggit, aki ezek után otthagyta az edzőtábort. Most meg itt van a videó is az esetről.

CBS Sports

Conor McGregor sparring with Paulie Malignaggi, former IBF and WBA World Champion.


Az tény, hogy McGregor tényleg leütötte, de az nem derül ki a felvételből, hogy mennyire volt megfogva az amerikai. És látva McGregor szintjét, Mayweathernek továbbra sem kell aggódnia, a boksztudásuk között elég nagy a különbség. Persze ez a meccs sokkal inkább a show-ról fog szólni, ami egyáltalán nem baj egyébként. Mi várjuk, és nézni is fogjuk.

És nyilván az sem véletlen, hogy most került nyilvánosságra ez a felvétel, izgalomban kell tartani az embereket, ebből a szempontból is nagyon profi McGregor csapata.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon