Három kissrác beszökött a Barcelona edzésére, talán most ők a legboldogobb gyerekek a világon

A Barcelona meg nemcsak a világ egyik legjobb csapata, de jelenleg a legszimpatikusabb is.

Mondjuk jó kérdés, hogyan tudott belógni ez a három gyerek, de nekik valahogy sikerült, mindegy is. De ahelyett, hogy azonnal kidobták volna őket, a játékosok fotózkodtak velük, sőt még a cicázásba is bevették őket, na és persze az autogramosztogatás sem maradhatott el. Szóval elég lazán kezelte a helyzetet a Barcelona, ami tökre szimpatikus:

Szerdán amúgy Messiék 2–0-s előnyben és hazai pályán fogadják az Arsenalt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének  visszavágóján. Nézed? Talán fogadsz is?

Legfrissebb

Autó-motor

Hervasztó látvány a telepről, ahol a Volkswagen tárolja a dízelbotrány miatt visszahívott autóit

Ma

Egy kicsit összeszorul a szívünk. :(

Kult & Szórakozás

Húzós előzetest kapott Luc Besson új sci-fije

Ma

Új trailer érkezett a Valerian és az ezer bolygó városához, méghozzá elég látványos fajta, amiből egyelőre csak az derül ki, hogy a CGI-mesterek erősen megizzadtak a melóban, de remélhetőleg csak segítettek Bessonnak egy nagy sci-fi visszatérésben. Július 21-én lesz látható a film a magyar mozikban.

Sport

Az "Isten keze"-gól, amitől most Maradona jobbnak tartja magát Messinél

Ma

Mondják, a nosztalgia felmelegít. Nekünk sincs más célunk a sorozatunk, a Re-Player update-elésével, mint egy csipetnyi borzongást, egy leheletnyi sóhajt, vagy épp némi nevetést csempészni a szürke, munkás hétköznapokba. Most a futballtörténelem egyik leghíresebb, leghírhedtebb gólját, az 1986-os vébén szerzett Maradona-találatot mutatjuk meg újra. Azt, amelyiket kézzel szerzett; az "Isten kezével".

Életmód

Megmagyarázták, miért szeretsz összebújni a csajoddal

Ma

Azért jó a tudomány, mert egy csomó olyan kérdésre ad egzakt választ, amire sokszor csak annyit vágunk rá, hogy "mert abból egy őrült jó szex jöhet össze".

#Napunk

Megzabáljuk, olyan aranyos a kislány, aki robotnak hisz egy kidobott bojlert

Ma

És teljesen rajong érte. 24 nagyon cuki másodperc jön az életedben.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon