Kirúgták Benítezt, Zidane lett az utód

Jó hír a Real Madrid, rossz hír a Barcelona drukkereinek: sajtóhírek szerint eddig tartott Rafa Benítez munkássága a blancóknál.

Miután a Valenciát sem sikerült legyőznie a Realnak, és azzal sem vádolhatjuk CR-éket, hogy jól játszottak volna, a Marca, a Gazzetta és a DailyMail szerint is Pérez elnök nem várt tovább a szükséges lépéssel: kivágta Benítezt.

Mi mondjuk már akkor biztosak voltunk a bukásában, amikor elvállalta, de fél évnél valamivel többet adtunk volna neki, amikor meg meg kellett erősítenie a posztján Péreznek, biztos volt, hogy nem sokáig húzza.

Az ősz elég randára sikerült, taktikailag és morálisan is megcsúszott a Madrid, minden nap azt lehetett hallani, hogy elégedetlenek a sztárok. Ronaldo például magához képest kínosan szarul játszott végig, egyetlen gólt sem szerzett a szezon fontosabb meccsein, amikor erős csapatok ellen játszottak. (Igen, amúgy vezeti a BL-góllövőlistát és a bajnokságban is 14-et szerzett, de a Malmőnek hatszor, az Espanyolnak és a Sahtar Donecknek ötször-ötször talált be...)

Az összteljesítmény is pocsék: a bajnokságban a Real azok a csapatok ellen, amelyek a nemzetközi porondon is indultak (és még most is érdekeltek, vagyis az Atlético Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Villarreal, Athletic Bilbao) ellen mindössze öt pontot kapart össze a megszerezhető 18-ból.

Ez pedig így kevés egy Realnak, ráadásul taktikailag is voltak bajok, nem érezte jól magát CR sem, és például ilyen lesarkított fotók terjengtek a neten:

Persze ez nyilván egy kiragadott példa, de azt jól mutatja, mennyire nem kedvelte senki az edzőt, ha ilyeneket rajzolgattak a drukkerek is. Meg azt azért mi is láttuk, hogy ez a Real nem elég jó.

A hivatalos bejelentés magyar idő szerint 17.30-kor lesz (4-én), melyen az is kiderült, hogy Zinedine Zidane foglalja el a helyét. Legalábbis a szezon végéig, utána visszajöhet Mourinho, kivéve, ha Zizou villant valami nagyot.

Ezek után gyere és fogadj a Real meccseire!

(Fotó: AFP)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.