Kirúgták Benítezt, Zidane lett az utód

Jó hír a Real Madrid, rossz hír a Barcelona drukkereinek: sajtóhírek szerint eddig tartott Rafa Benítez munkássága a blancóknál.

Miután a Valenciát sem sikerült legyőznie a Realnak, és azzal sem vádolhatjuk CR-éket, hogy jól játszottak volna, a Marca, a Gazzetta és a DailyMail szerint is Pérez elnök nem várt tovább a szükséges lépéssel: kivágta Benítezt.

Mi mondjuk már akkor biztosak voltunk a bukásában, amikor elvállalta, de fél évnél valamivel többet adtunk volna neki, amikor meg meg kellett erősítenie a posztján Péreznek, biztos volt, hogy nem sokáig húzza.

Az ősz elég randára sikerült, taktikailag és morálisan is megcsúszott a Madrid, minden nap azt lehetett hallani, hogy elégedetlenek a sztárok. Ronaldo például magához képest kínosan szarul játszott végig, egyetlen gólt sem szerzett a szezon fontosabb meccsein, amikor erős csapatok ellen játszottak. (Igen, amúgy vezeti a BL-góllövőlistát és a bajnokságban is 14-et szerzett, de a Malmőnek hatszor, az Espanyolnak és a Sahtar Donecknek ötször-ötször talált be...)

Az összteljesítmény is pocsék: a bajnokságban a Real azok a csapatok ellen, amelyek a nemzetközi porondon is indultak (és még most is érdekeltek, vagyis az Atlético Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Villarreal, Athletic Bilbao) ellen mindössze öt pontot kapart össze a megszerezhető 18-ból.

Ez pedig így kevés egy Realnak, ráadásul taktikailag is voltak bajok, nem érezte jól magát CR sem, és például ilyen lesarkított fotók terjengtek a neten:

Persze ez nyilván egy kiragadott példa, de azt jól mutatja, mennyire nem kedvelte senki az edzőt, ha ilyeneket rajzolgattak a drukkerek is. Meg azt azért mi is láttuk, hogy ez a Real nem elég jó.

A hivatalos bejelentés magyar idő szerint 17.30-kor lesz (4-én), melyen az is kiderült, hogy Zinedine Zidane foglalja el a helyét. Legalábbis a szezon végéig, utána visszajöhet Mourinho, kivéve, ha Zizou villant valami nagyot.

Ezek után gyere és fogadj a Real meccseire!

(Fotó: AFP)

Player Autószalon

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.