Van egy ritka pengés 16 éves focista a PSV-ben, akiből a magyar Neymar lehet

A tinédzser srácot Kun Bertalannak hívják, és nagy játékos lehet belőle.

Nem, nem azt mondjuk, hogy Neymar szintjére ér, bárcsak, hanem, hogy magyar szinten lehet hasonló. Technikailag már most kivételesen képzett, a videó alapján lát is a pályán, és középpályás/szélső létére gólokat is lő. Bertalan 1999. május 6-án született, vagyis még nincs 17 éves, a PSV U17-es csapatában nyomja, de már 12 éves kora óta Hollandiában él. 2010/11-ben 26 meccsen 58 gólt rúgott Veszprémben, nem csoda, hogy elvitték.

(psv.nl)

Tavaly nyáron egyéves, hivatalos szerződést írt alá a PSV-hez, korábban a klub magyarországi megfigyelője meg, az adottságait tekintve, Zlatan Ibrahimovichoz hasonlította. (Csak épp ballábas, ami még plusz előny.)

Ezért:

Csináld meg, Berci, nagyon drukkolunk!

(via Csakfoci)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.