Az Oasis énekese átment Nostradamusba, és megjósolta a mai Ligakupa-döntőt

Noel Gallagher frankón, pontosan megmondta, hogyan alakul a Liverpool–Manchester City döntő.

Azt talán kevesen tudják, hogy a Gallagher-tesók MCFC-fanok, de még abból az időből, mielőtt még kúl lett volna (before it was cool – ahogy az angol mondja.) Természetesen Noel ott volt a mai döntőn is.

De ennél fontosabb, hogy a City hivatalos tévécsatornája megkérdezte, mi lesz a meccsen, és ő ezt mondta:

Összefoglaljuk:
Noel: Szenvedni fogunk, tizenegyespárbaj lesz, de megnyerjük.
Riporter: Ki lövi be a döntő büntetőt?
Noel: Yaya. Yaya begurítja.

Hoppá, mi? A Manchester City 1-1-es döntetlen után, tizenegyes párbajban múlta felül a Liverpoolt.

És ki rúgta be a döntő büntetőt?

Nem is csoda, hogy bemehetett az öltözőbe a meccs után:

Ennyi, leborulunk, Mr. Wonderwall.

(Forrás: Mirror)

Player Autószalon

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.