Lisával nagyon szeretnénk bőrözgetni!

Nem csak mi, hanem legalább 1.2 millió ember, és sokan már túl is vannak rajta.

Lisa Zimouche egy szemrevaló tizennyolc éves hölgy, és olyan képességek birtokában van, amitől a férfiak megőrülnek. Rajonganak a videóiért, pedig a történet vége mindig az, hogy csúnyán megalázza őket.

They hate you until they need you. 🇪🇸

A post shared by Lisa Zimouche (@lisafreestyle) on

Ne barkochbázzunk tovább, Lisa egy kifinomult freestyle labdazsonglőr, és videóiban legtöbbször azzal kápráztatja el a követőit, hogy gyakorlatilag bárhol-bármikor bebőröz bárkit. Imádjuk!

Lisa 1999-ben született, és kiskorától a francia PSG női csapatában pallérozódott, egészen tizennégy éves koráig, aztán valószínűleg egy kicsit több figyelmet szeretett volna kapni, így a csapatsportból meglépve megtalálta a lehetőséget a dicsőségre a freestyle világában. Már 2012-ben is döntős volt a Red Bull Street Style döntőjében, de 2014-ben már ő volt a Panna királynője.

Running my hometown in my Puma 365 Lite 💪🏼 #NewLevels 📸@littleshao

A post shared by Lisa Zimouche (@lisafreestyle) on

A Panna a freestyle foci azon szakága, ahol egy az egy ellen küzdenek a felek egymással, a cél pedig az, hogy a labdát a másik fél lábai között sikerüljön átvezetni és utána hálóba küldeni. Vagyis be kell bőrözni a másikat.

És ebben Lisa elég jó. Annyira, hogy mi csatlakoztunk is az Instagramon az 1.2 millió követőjéhez. Reméljük, egyszer meglátogatja Budapestet is, és a Bazilika előtt szépen bebőrözi a Player szerkesztőséget is rendesen, szívesen meghajolnánk előtte. Ha megjött a kedved Lisához, itt tudod beilleszteni az életedbe:

Facebook
Instagram
Youtube
Twitter

(Fotók: Instagram, Twitter)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon