Nem hiszed el, de megint van egy új Messi. Mondjuk a Barca le is igazolta

És most épp Lucas Patanelli az, a 16 éves argentin a legkeresettebb dél-amerikai tehetség, aki ősszel még a Realhoz írt alá. Állítólag. Most meg a Barcelonához.

A Independiente 16 éves középpályása, valamint nyilván az apja és menedzsere, meg a körülötte legyeskedő ügynökön rábólintottak a Barca ajánlatára, hogy csatlakozzon hozzájuk Lucas. Bár az még nem világos, mikor menne át Spanyolországba. És mivel 16 éves, egyértelmű, hogy egyelőre a Barcelona focistagyárában, a La Masián palléroznák tudását.

Barcelona 4 millió dollárt fizetett egy 50 százalékos tulajdonrészért, és ezzel beelőzte a Real Madrid, Manchester City, Chelsea, PSG és Porto ötöst.

Az ügyben egyelőre egyetlen biztos rész van: hogy Lucas Patanelli pimaszul tehetséges srác, és már ő is megkapta az Új Messi becenevet:

(Forrás: 101greatgoals, bleacherreport)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.