Marija Sarapova ellen bizonyíthat majd Babos Tímea a US Openen

A magyar teniszező egy igen szoros és kiélezett meccset tudott megnyerni az első fordulóban, a második kanyarban pedig az eltiltása után visszatérőben lévő orosz klasszis vár rá.

Babos Tímea győzelemmel kezdett tehát a US Open főtábláján, a ranglista 104. helyén álló Viktorija Golubic ellen tudott diadalmaskodni három szoros szettben, 7:5 5:7 7:5 arányban. Ez azért is nagy szó, mert korábban zsinórban ötször kapott ki az első meccsén, míg tavaly a legjobb 32-ig jutott, ahol Simona Halep csak döntő szettben tudta felülmúlni.

Most Simona Halep már biztosan nem kerül Babos útjába, hiszen a világranglista 2. helyezettjét a 2006-os US Open-győztes Marija Sarapova verte ki az első körben. Az egykori világelső számára óriási jelentőséggel bír ez a győzelem, hiszen április óta játszik az eltiltását követően, ám igazán átütő eredményt csak most tudott felmutatni azóta, GS-tornán nem is indulhatott.

Igazán nagy név ellen léphet tehát pályára Babos Tímea szerdán, kíváncsian várjuk, hogy mire megy Sarapovával szemben. Sajnos Fucsovics Mártonért már nem izgulhatunk, hiszen az első számú férfi teniszezőnk óriási csatában, döntő szett rövidítésben elvérzett a nyitófordulóban a francia Nicolas Mahut ellen.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon