Messi mesterhármasával már nem a Real Madrid a spanyol rekorder

Ahogy várható volt a Barcelona, vagyis Lionel Messi legyőzte a Rayo Vallecanót (5–1), vagyis simán letarolta, vagyis 35. meccsén is veretlen maradt a katalán csapat. Vagyis?

Vagyis a győzelem azt jelentette, hogy a Barca a Real Madrid 1988–1989-es szezonban felállított 34 veretlen meccses csúcsát döntötte meg.

Messi lőtt egy mester hármast, mellette még  Ivan Rakitic és Arda Turan is betalálta, a másik oldalon pedig Manucho szerezte meg a becsületgólt:

És még az is belefért a Barcának, hogy Luis Suárez büntetőt hibázzon. A tizenegyesekkel amúgy meggyűlik a Barcelona baja mostanság, annyira, hogy 1999 óta nem volt olyan csapat, amely legalább hetet hagyjon ki egy szezonban, most már van:

Nézel focit? Csak szólunk, hogy fogadhatsz is.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.