Most épp a Chelsea akarja megvenni az év meglepetéscsapatának két tehetségét

Korábban már írtuk, hogy a City gyakorlatilag kirabolná a Monacót, most viszont a Chelsea is bejelentkezett.

Az AS Monaco simán az év meglepetéscsapata, a hercegségbeliek vezetik a francia bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig a nyolc között vannak – az előző körben a sokkal esélyesebb Man. Cityt ejtették ki. A játékuk meg olyan, mint egy topcsapaté, kreatívan, sok gólt szerezve futballoznak. A bajnokságban már 87-nél járnak, hattal többet lőttek, mint például a Barca. Tehát egyáltalán nem meglepetés, hogy számos nagycsapat felfigyelt a játékosaikra. Most épp a Chelsea.

A londoniak Bernardo Silvát és Mendyt akarják, kettejükért 46 millió eurót fizetnének. Ami így elsőre elég soványnak tűnik, még akkor is, ha Silva piaci értéke 25 millió, Mendyé pedig 9 millió. Viszont mindketten 22 évesek, és mindketten idén robbantak be, vagyis igen nagy lehet a kereslet irántuk a nyáron – leginkább a Premier League-ből. Ami azt jelenti, hogy Abramovicsnak mélyebben a zsebébe kell nyúljon, ha akarja a szélsőt és a hátvédet.

Silva egyébként így bolondította meg a Cityt:

Egy 22 éves portugál szanaszét szívatta a fél Manchester Cityt

A BL-idény legjobb meccsének leglátványosabb jelenetét Bernardo Silvának köszönhetjük. A Monaco közel volt a bravúrgyőzelemhez, végül két góllal kikapott a BL-nyolcaddöntő nyolcgólos thrillerén. A meccsről már írtunk, most mutatjuk a legszebb jelenetet. Bernardo Silva saját térfelén kapta meg a labdát, majd előbb Sanét fűzte be, aztán Tourénak adott egy kötényt, végül tökéletes ütemben ugratta ki Falcaót.


(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon