Most épp a Chelsea akarja megvenni az év meglepetéscsapatának két tehetségét

Korábban már írtuk, hogy a City gyakorlatilag kirabolná a Monacót, most viszont a Chelsea is bejelentkezett.

Az AS Monaco simán az év meglepetéscsapata, a hercegségbeliek vezetik a francia bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig a nyolc között vannak – az előző körben a sokkal esélyesebb Man. Cityt ejtették ki. A játékuk meg olyan, mint egy topcsapaté, kreatívan, sok gólt szerezve futballoznak. A bajnokságban már 87-nél járnak, hattal többet lőttek, mint például a Barca. Tehát egyáltalán nem meglepetés, hogy számos nagycsapat felfigyelt a játékosaikra. Most épp a Chelsea.

A londoniak Bernardo Silvát és Mendyt akarják, kettejükért 46 millió eurót fizetnének. Ami így elsőre elég soványnak tűnik, még akkor is, ha Silva piaci értéke 25 millió, Mendyé pedig 9 millió. Viszont mindketten 22 évesek, és mindketten idén robbantak be, vagyis igen nagy lehet a kereslet irántuk a nyáron – leginkább a Premier League-ből. Ami azt jelenti, hogy Abramovicsnak mélyebben a zsebébe kell nyúljon, ha akarja a szélsőt és a hátvédet.

Silva egyébként így bolondította meg a Cityt:

Egy 22 éves portugál szanaszét szívatta a fél Manchester Cityt

A BL-idény legjobb meccsének leglátványosabb jelenetét Bernardo Silvának köszönhetjük. A Monaco közel volt a bravúrgyőzelemhez, végül két góllal kikapott a BL-nyolcaddöntő nyolcgólos thrillerén. A meccsről már írtunk, most mutatjuk a legszebb jelenetet. Bernardo Silva saját térfelén kapta meg a labdát, majd előbb Sanét fűzte be, aztán Tourénak adott egy kötényt, végül tökéletes ütemben ugratta ki Falcaót.


(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon