Nagyot ment az MLSZ, nem tudta leírni a magyar válogatott játékos nevét

Az MLSZ simán lekrisztiánozta Stieber Zoltánt. De persze csak az hibázik, aki dolgozik, és ez még az MLSZ-re is igaz.

Az MLSZ a magyar válogatott tagjait már rajzfiguraként is nyomatja. Azonkívül, hogy az egész csapatról készült kép, mindenkiről lesz egy saját is. Stieber Zoltáné már megvan, vagyis nincs, mert Stieber Krisztián lett belőle. És hát éppen ő vette észre, mondjuk neki illik is tudni a saját nevét.

Zoltan Stieber - Finde den Fehler.. Keresd a hibát!... | Facebook

A kép szép, a rajzmesterek Messije valószínűleg Tieber Krisztiánnal keverhette össze, nagy baj nincs, mert legalább az állampolgárságot eltalált, válogatott ugyanis nem volt Tieber.

Azért a foci még érdekel? Fogadnál is rá?

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.