Messi és Neymar miatt bajban lehet a Barcelona

A spanyol liga pénzügyi fair play szabályzatában elég kemény szankcióról lehet olvasni.

A spanyol bajnokságban bevezették a fizetési sapkát, ami azt jelenti, hogy egy klub maximum 421 millió eurót költhet fizetésekre. Ez mondjuk így elsőre nem is tűnik olyan kevésnek, bár a Barca igencsak karcolja a határ, idén ugyanis 419 milliójába fájtak az alapbérek.

Messi ebben az idényben 22,8 millió eurót kapott alapbérként, a nyáron viszont ez 39,4 millióra emelkedik. Neymar 7 milliós alapbért tett zsebre, a következő szezonban már 17,6 milliót fog. Ez így azt jelenti, hogy csak a két zseni fizetése összesen plusz 27 millióval dobja meg a Barcelona fizetési sapkáját.

A spanyol liga pénzügyi fair play szabályzata szerint, ha egy csapat túl lépi a fizetési sapka keretét, a vezetőségnek nemcsak azonnal le kell mondania, de következő két ciklusban nem is kerülhet ismét hatalomra.

Abban biztosak lehetünk, hogy a Barcelona nem fogja eladni sem Messit, sem Neymart, nyilván valahogy majd megoldja ezt a problémát, vagy megtalálja a kiskaput.

Hétvégén meg Barcelona–Atlético Madrid lesz a bajnokságban. Nézed? Fogadsz is?

(Forrás: AS)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.