Ha bejöttek Palvin Barbi bikinis Sports Illustrated-fotói, akkor a szőke kolléganőjének képeit is látni akarod

Miután csókban tetőzött a Palvin Barbi-Nina Agdal modell csúcstalálkozó, nem tehetjük meg, hogy nem mutatjuk meg a dán szépség bikinis fotóit is. Mi több, azt is, amikor ledobja a bikinit.

A két Player-kedvenc modell is felkérést kapott a híres sport magazin fürdőruhás kiadásában, a mi Barbink először, Nina viszont már sokadszorra húzott bikinit. A magyar szépség összes fotóját megmutattuk már, és ugyan volt, akinek nem tetszettek, nekünk eléggé bejött. Ezek után Agdal kisasszony képei jönnek, lehet benne gyönyörködni, vagy ócsárolni.

Nina egyébként korábban sem mindig találta a bugyiját.

(via si.com)

Player Autószalon

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.