Nyilatkozott az új kézilabda kapitány, aki nem akart kapitány lenni

A Fradi női kézilabdásainak edzője, Elek Gábor lett az ideiglenes kapitánya a válogatottnak, Ambros Martínnal, a Győr edzőjével közösen. Elek többször elmondta, nem akar szövetségi kapitány lenni, most elmondta, miért is lett mégis.

A sportágban most olyan helyzet álló, hogy nem a legvidámabb napjait éli, így azt gondolja Elek, hogy akire szükség van, annak segítenie kell. Továbbra is hangsúlyozza, hogy ideiglenes vállalta el, ami gyakorlatilag a lengyelek elleni oda-visszavágós Eb-selejtezőre vonatkozik, illetve az azt megelőző egy hétről, abból a két meccsből kell jól kijönni, a nyári ellenfelekkel nem lesz gond (Szlovákia, Finnország).

Player Autószalon

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.