Ez a szemtelenül dekoratív színésznő vette el az NFL-sztár eszét

Aaron Rodgers és a Green Bay nem jutott a főcsoportdöntőbe az NFL-ben, az Arizona hosszabbításban ütötte ki, ám a zseniális quarterbacket otthon a csodás Olivia Munn vigasztalja, ami enyhíthet fájdalmán.

A Packers elég pocsék alapszakaszt ment, Rodgersnek rég volt ilyen gyenge szezonja, így a legegyszerűbb reakció az, volt, hogy mindezt Oliviára fogták. A drukkerek és a sajtó is azt nyomatta, hogy a hősszerelmes Aaron nem tud a focira koncentrálni. Elnézve a képeket, meg is értenénk, de elég valószínűtlen, hogy egy ilyen profi sportolónak ennyire elmenjen az esze, ráadásul Rodgers már nem tini, 32 éves.

Arról nem beszélve, hogy miért most erősödtek fel ezek a hangok, miközben Olivia már 2014-ben is képben volt? Munn kisasszony egyébként 35 éves, és tíz éve szerepelt először filmben. Idén az X-Men: Apokalipszisben és a Zoolander 2-ben is láthatjuk.

De nézzük, mivel varázsolta el a fiatalabb NFL-sztárt.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.