Ez a szemtelenül dekoratív színésznő vette el az NFL-sztár eszét

Aaron Rodgers és a Green Bay nem jutott a főcsoportdöntőbe az NFL-ben, az Arizona hosszabbításban ütötte ki, ám a zseniális quarterbacket otthon a csodás Olivia Munn vigasztalja, ami enyhíthet fájdalmán.

A Packers elég pocsék alapszakaszt ment, Rodgersnek rég volt ilyen gyenge szezonja, így a legegyszerűbb reakció az, volt, hogy mindezt Oliviára fogták. A drukkerek és a sajtó is azt nyomatta, hogy a hősszerelmes Aaron nem tud a focira koncentrálni. Elnézve a képeket, meg is értenénk, de elég valószínűtlen, hogy egy ilyen profi sportolónak ennyire elmenjen az esze, ráadásul Rodgers már nem tini, 32 éves.

Arról nem beszélve, hogy miért most erősödtek fel ezek a hangok, miközben Olivia már 2014-ben is képben volt? Munn kisasszony egyébként 35 éves, és tíz éve szerepelt először filmben. Idén az X-Men: Apokalipszisben és a Zoolander 2-ben is láthatjuk.

De nézzük, mivel varázsolta el a fiatalabb NFL-sztárt.

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.