Emiatt a kissrác miatt zárják majd ki a Barcelonát két átigazolási időszakból

Persze, ehhez az kell, hogy megint megszegjék a fiatalkorú játékosok átigazolására vonatkozó szabályzatot. Bár ha valaki miatt, akkor Omari Hutchinson miatt talán még meg is érné.  

Szóval itt van az Arsenal U12-es csapatának játékosa, aki kora ellenére tényleg elég durva dolgokat tud művelni a labdával, arról nem is beszélve, hogy még hátraflikkezni is tud.

Az olyan csodagyereket, mint amilyen Omari is nyilván máris kikiáltottak az új Messinek, Neymarnak és Ronaldónak, egyben. És mint tudjuk, az ilyen játékosról nem szeret lemaradni a Barcelona, de még a Real Madrid sem. Utóbbinak mondjuk gyorsan kell lépnie, mert egy ideig most ők nem igazolhatnak.

Mond valamit neked a Barcelona és a Real Madrid neve? Nézed is a meccseiket? Fogadsz is?

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Player Autószalon

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.