Emiatt a kissrác miatt zárják majd ki a Barcelonát két átigazolási időszakból

Persze, ehhez az kell, hogy megint megszegjék a fiatalkorú játékosok átigazolására vonatkozó szabályzatot. Bár ha valaki miatt, akkor Omari Hutchinson miatt talán még meg is érné.  

Szóval itt van az Arsenal U12-es csapatának játékosa, aki kora ellenére tényleg elég durva dolgokat tud művelni a labdával, arról nem is beszélve, hogy még hátraflikkezni is tud.

Az olyan csodagyereket, mint amilyen Omari is nyilván máris kikiáltottak az új Messinek, Neymarnak és Ronaldónak, egyben. És mint tudjuk, az ilyen játékosról nem szeret lemaradni a Barcelona, de még a Real Madrid sem. Utóbbinak mondjuk gyorsan kell lépnie, mert egy ideig most ők nem igazolhatnak.

Mond valamit neked a Barcelona és a Real Madrid neve? Nézed is a meccseiket? Fogadsz is?

Legfrissebb

Autó-motor

Hervasztó látvány a telepről, ahol a Volkswagen tárolja a dízelbotrány miatt visszahívott autóit

Ma

Egy kicsit összeszorul a szívünk. :(

Kult & Szórakozás

Húzós előzetest kapott Luc Besson új sci-fije

Ma

Új trailer érkezett a Valerian és az ezer bolygó városához, méghozzá elég látványos fajta, amiből egyelőre csak az derül ki, hogy a CGI-mesterek erősen megizzadtak a melóban, de remélhetőleg csak segítettek Bessonnak egy nagy sci-fi visszatérésben. Július 21-én lesz látható a film a magyar mozikban.

Sport

Az "Isten keze"-gól, amitől most Maradona jobbnak tartja magát Messinél

Ma

Mondják, a nosztalgia felmelegít. Nekünk sincs más célunk a sorozatunk, a Re-Player update-elésével, mint egy csipetnyi borzongást, egy leheletnyi sóhajt, vagy épp némi nevetést csempészni a szürke, munkás hétköznapokba. Most a futballtörténelem egyik leghíresebb, leghírhedtebb gólját, az 1986-os vébén szerzett Maradona-találatot mutatjuk meg újra. Azt, amelyiket kézzel szerzett; az "Isten kezével".

Életmód

Megmagyarázták, miért szeretsz összebújni a csajoddal

Ma

Azért jó a tudomány, mert egy csomó olyan kérdésre ad egzakt választ, amire sokszor csak annyit vágunk rá, hogy "mert abból egy őrült jó szex jöhet össze".

#Napunk

Megzabáljuk, olyan aranyos a kislány, aki robotnak hisz egy kidobott bojlert

Ma

És teljesen rajong érte. 24 nagyon cuki másodperc jön az életedben.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon