Kezdődik a Premier League, lehet a kasszához járulni

Na végre jön egy rendes, érdekes, fogadható bajnokság, amiből rögtön kivennénk pár ezrest.

Watford–Liverpool

Premier League, 1. forduló; 13:30, TV: Prime

A szombati program a Liverpoollal kezdődik, azzal a Poollal, amelyről szólnak mostanság a hírek: eladják Coutinhót vagy sem? Egyelőre nem, viszont nem játszhat a brazil, mert állítólag fáj a háta. Meg kérte az eladását is mellesleg. Egyáltalán nem jó hír ez a vörösöknek, mert teljesen rátelepedett ez a végtelennel tűnő harc a felkészülésükre, arról nem is beszélve, hogy Cout pótolni sem tudták/tudják.

És még Lallana is kidőlt pár hónapra, így oda a Liverpool kreativitása, és mindössze egy Szalah és egy Solanke érkezett eddig. Viszont megverték a Bayernt, az Atléticót és a Bilbaót is, úgyhogy a Watford is meglesz.

Tipp

Tippünk tehát: V: 1,55 –TippmixPro

Everton–Stoke City

Premier League, 1. forduló; 16:00,

Az Everton ugyan eladta Bentekét, ám el is költötte a pénzt, alaposan bevásárolt. Először is visszatért Rooney, rajta kívül két fiatalabb angol Jordan Pickford kapus és Michael Keane középhátvéd, valamint a volt Barca-csatár, Sandro Ramirez és a holland Davy Klaassen is érkezett. Koeman kékjei ott lesznek közvetlenül az élmezőny mögött, ehhez pedig az olyan meccseket hozniuk kell, mint a Stoke elleni hazai.

Tipp

Tippünk tehát: H: 1,65 –TippmixPro

Brighton & Hove Albion–Manchester City

Premier League, 1. forduló; 18:30, TV: Spíler TV

Guardiola tudta, miért véreztek el tavaly, most nyáron el is költött 178 millió eurót csak a védelem megerősítésére: érkezett Mendy (58 millió eurós csúcs), Kyle Walker (50), Danilo (30) és Ederson kapus (40). De 50 milliót adott a Monaco irányítójáért, Bernardo Silváért is. A Brighton kerete összesen ér 70 milliót.

Mondhatjuk, hogy a Man. City felkészülése sem sikerült rosszul, a Realt, a Tottenhamet és a WHU-t is hárommal verték Sterlingék. A BHAFC sem ússza meg a verést.

Tipp

Tippünk tehát: V: 1,35 –TippmixPro

Ezzel a három meccsen megháromszorozzuk a pénzüket, pedig túl nagy kockázat nincs is benne. Te játszol?

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon