Ronaldo mellett négy magyar is szerepel az UEFA 100-as sztárlistáján

Vagyis a nyári Eb-n ezekre a magyar srácokra nagyon fognak majd figyelni.

Mostanra már kijózanodtunk és sikerült felfognunk, hogy kijutottunk a franciaországi Európa-bajnokságra. Várjuk nagyon, már csak 100 nap van hátra a tornáig. Az UEFA is elkezdte a visszaszámlálást, és gyorsan összeállította azt a 100 játékost, akikre érdemes lesz majd figyelni az Eb-n.

És erre a listára többek között Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic és Thomas Müller mellé négy magyar válogatott játékos is felfért.

Ezen a képen keresgélheted:

A nagyobb felbontásért katt a képre!

Ha nem találtad volna meg, ők azok: Dzsudzsák Balázs, Gera Zoltán, Juhász Roland, Király Gábor.

A magyar Eb-siker 250-szeres pénzt hozna, egy ezrest megér, nem?

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.