Ronaldo ugyanannyi gyereket akar, mint Aranylabdát. Hetet!

Egyelőre mindkettőből négynél jár, de sokkal többet akar.

Azt már ezek után biztos, hogy a mindjárt 33 éves sztár még minimum két évet játszani fog, hiszen most négy Aranylabdája (szűk egy hónapon belül meglehet az ötödik) és négy gyermeke van, viszont ő hetet szeretne, nyilatkozta a L'Équipe-nek.

Lassan harminchárom éves vagyok, már nem csak a futballról szól az életem. Vannak más fontos dolgok is. Ettől még ha megkérdezik, hogy meg akarom-e nyerni az Aranylabdát, a válaszom igen. Ameddig a pályán vagyok, mindig az marad a célom, hogy nyerjek. Minden téren.

A héten egyébként ismét apa lett, Alana Martina a negyedik gyermeke. Zárójeles érdekesség, hogy idén több gyermeke született, mint amennyi gólt rúgott a bajnokságban ebben a szezonban. Persze ez egy meccs alatt is megfordulhat, egészen biztos, hogy hamarosan belelendül a La Ligában is, a BL-ben nagyon megy neki (négy meccs, 6 gól).

Nem értek egyet azzal az állítással, hogy kiürültem. Sokan csak a gólok alapján ítélkeznek, gépnek tartanak. Nem látják látják a különbséget. Lehet úgy is jól játszani, hogy nem lősz gólt, ahogy gyenge játékkal is lőhetsz gólt. Ezért nem olvasom a híreket magamról, de ettől még eljutnak hozzám a kritikák, amelyekkel de nem értek vele egyet. A világot meg nem tudom irányítani.

(Fotó: AFP)

 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon