Néhány éve még a legjobb magyar focista volt, most meg megint kirakták a csapatából

Rudolf karrierje már nemcsak döcög, hanem lassan teljesen fennakad. Mi lesz veled, Gergely?

Tavaly nyáron főleg Nikolics Nemanja pótlására a Videotonba igazolt Győrből, de már ez is egy olyan esély volt, amit inkább múltja miatt kapott meg, nem pedig a győri teljesítménye miatt.

Rudolf a Nancyban nevelkedett, majd 2007-ben hazajött és a Debrecenben az egyik, ha nem a legjobb magyar játékossá nőtte ki magát, 52 meccsen 26 gólt szerzett. 2008-tól rendszeresen válogatott volt, 28 meccsen tíz gólt lőtt.

2010-től játszott Olaszországban, a Genoában és a Bariban, Görögországban a Panathinaikoszban, majd 2012-ben tért haza ismét. Egy idényt a Diósgyőrben, ahol 16 meccsen egy gólt lőtt, ki is utálták, majd kettőt Győrben, ahol szintén nem tudott húzóember lenni. Aztán jött a Vidi, ahol hétszer kapott lehetőséget, és csak kétszer kezdőként, összesen 230 percet játszott.

Most meg: "A mai naptól nem tagja a Videoton FC keretének, ezt szerda délelőtt közölték is a játékossal. A 31 éves támadó nem látogathatja sem az első, sem a második csapat edzéseit, jövőjéről hamarosan dönt a Vidi vezetősége" – írja a vidi.hu.

Így megy tönkre egy ígéretes karrier, mert nem tanulnak a magyarok semmiből: nem szabad a Serie A-ba igazolni.

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.