Néhány éve még a legjobb magyar focista volt, most meg megint kirakták a csapatából

Rudolf karrierje már nemcsak döcög, hanem lassan teljesen fennakad. Mi lesz veled, Gergely?

Tavaly nyáron főleg Nikolics Nemanja pótlására a Videotonba igazolt Győrből, de már ez is egy olyan esély volt, amit inkább múltja miatt kapott meg, nem pedig a győri teljesítménye miatt.

Rudolf a Nancyban nevelkedett, majd 2007-ben hazajött és a Debrecenben az egyik, ha nem a legjobb magyar játékossá nőtte ki magát, 52 meccsen 26 gólt szerzett. 2008-tól rendszeresen válogatott volt, 28 meccsen tíz gólt lőtt.

2010-től játszott Olaszországban, a Genoában és a Bariban, Görögországban a Panathinaikoszban, majd 2012-ben tért haza ismét. Egy idényt a Diósgyőrben, ahol 16 meccsen egy gólt lőtt, ki is utálták, majd kettőt Győrben, ahol szintén nem tudott húzóember lenni. Aztán jött a Vidi, ahol hétszer kapott lehetőséget, és csak kétszer kezdőként, összesen 230 percet játszott.

Most meg: "A mai naptól nem tagja a Videoton FC keretének, ezt szerda délelőtt közölték is a játékossal. A 31 éves támadó nem látogathatja sem az első, sem a második csapat edzéseit, jövőjéről hamarosan dönt a Vidi vezetősége" – írja a vidi.hu.

Így megy tönkre egy ígéretes karrier, mert nem tanulnak a magyarok semmiből: nem szabad a Serie A-ba igazolni.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.

Player Autószalon