Sarapova még mindig csinos, Djokovics pedig a legjobb arc. Együtt meg viccesek
Novak Djokovic vs Maria Sharapova - Sıradışı Eğlencesi

Novak Djokovic vs Maria Sharapova - Sıradışı Eğlencesi

Közzétette: Yok Böyle Bir Şey!! – 2014. február 20.

Igaz, hogy ez egy Head-reklám, és akad benne pár trükkös felvétel is, és az is igaz, hogy elég régi a cucc, láttuk is már, de bevalljuk, mi jól szórakoztunk rajta újra. Marija Sarapova és Novak Djokovics huncutkodós kihívása tök viccesre sikerült és kész. De Nolénak ez amúgy is már a sokadik, nála nincs jobb arc.

Megint szembejött velünk ez a remek (promó)videó, és miután épp most nyerte meg újra az AusOpent a szerb zseni (te jó ég, az a labdamenet Federerrel, és az az űrtenisz, amit tolt...), éreztük a bizsergést, hogy megmutassuk.

Három szintű kihívás elé állították Headék a két jóvágású és minden huncutságra kapható teniszezőt: a golfpályán, a bowling teremben és a teniszpályán kellett bizonyítaniuk ügyességüket. A végén persze jött a csattanó.

Itt van róla egy Hogyan készült videó is, ez talán még viccesebb:

Mindketten nagy kópék amúgy, ezerszer bizonyították már, Nole például épp Sarapovát parodizálja előszeretettel. Ráadásul Marija pasijával:

Énekel is:

És naná, hogy táncol is, telt ház előtt:

Itt meg egy válogatás, ahol mindent csinál. Nem kérdés, hogy nincs nála jobb arc:

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.