Egy átlagos 16. szülinap Shaqéknél: Lamborghini és Jeep ajándékba

Plusz VIP-vendégek, hírességek, külön zenész, szóval csak, ami a minimum.

Shaq O'Neal (nem is olyan) kicsi (már 203 centis) fia, Shareef már 16 lett, illett megünnepelni, még ha kicsit visszafogottan is:

  • kábé 400 vendéget hívtak meg a Los Angeles-i partira
  • Ajándék is volt: kapott két zsírúj járgányt, egy Lamborghinit és egy személyre szabott Jeep Wranglert

  • Post Malone rapper volt a fellépő, akiről én ugyan még nem hallottam, de elég sokan nézték meg a White Iverson című számát.

Szóval semmi extra, majd talán a 18.-ra lesz valami nagyobb durranás is.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Player Autószalon

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.

Player Autószalon