Szalah (is) elárulta, mitől lendült ilyen pazar formába

Akárcsak három éve Messi, most Szalah is felfedte a titkát. És ugyanaz.

Mohamed Szalahhal a CNN készített hosszabb interjút, és ott elmesélte az egyik legfontosabb tényezőt, ami miatt javulni tudott a teljesítménye:

De főleg a kushari.

Ennek segítségével tudja magából kihozni a legjobbat, akárcsak anno Messi, ő is dietetikus segítségét kérte. Az argentintól megvonták a pizzát, az egyiptominál nem kellett ilyen drasztikus lépést meghúzni.

A dietetikusom egyébként azt mondta, bármit ehetek, amit csak szeretnék, ugyanis kevesebb rajtam a zsír. Nem iszom, úgyhogy minden rendben van.”

Ezen belül Szalah speciális titka az egyik egyiptomi nemzeti eledel, a kushari (fűszeres paradicsomszósszal nyakon öntött rizs, tészta és lencse/csicseriborsó keveréke). Ebből rengeteget eszik, nem bír magával.

„Amint hazamegyek Egyiptomba, egyből hívom is a barátomat, aki már a reptérre hoz egy kis kusharit, amit aztán rögtön az autóban ehetünk is. Csak felhúzom a kapucnim, bepattanok a kocsiba és már rögtön neki is esek az ételnek.”

Persze van más titka is a teljesítményének. Tud és imád focizni, más nem izgatja.

Players Sayings on Twitter

Mohamed Salah: "I don't have tattoos, I don't change hairstyles, I don't know how to dance. I just want to play football.

Dembélének még kell ezen gyúrnia kicsit.

Kiderült, milyen amatőr okok miatt szerepel ilyen hitványul Dembélé

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon