Teljesen impotens a Bologna Nagy Ádám nélkül

Így halkan, szerényen kérdezzük: miért nem játszik?

Már bő egy hónapja, december elején mutattunk egy infografikát, mekkora hatással volt Nagy Ádám a Bolognára. Akkor a hónap játékosa is lett, mégsem tanul belőle Donadoni, vagy egyszerűen csak muszáj rotálnia, hogy Ádám éles maradjon nyárig, ezt nem tudni. Lehet szakmai oka, elvégre a magyar játékos még újonc a Serie A-ban, és fiatal is.

De a Bolognának ez nem jó, mert nélküle gyakorlatilag egy nulla. Amikor decemberben mutattuk, háromból hármat bukott, azóta még kétszer, de nagyon:

  • Juventus 0–3 (idegenben); ez volt legutóbb, egy percet sem játszott Nagy
  • Udinese 0–1 (i)
  • Atalanta 0–2 (otthon)
  • Fiorentina 0–1 (o)
  • Torino 1–5 (i)

Ezen kívül volt még két olyan meccs, amikor lecserélték idő előtt, és kaptak is két gólt utána. Egyszerűen nincs stabilitás nélküle, és ez nemcsak a Bolognán érződik, hanem bizony a Fradin is, ahonnan eljött, mert ősszel szekérderéknyi gólt kapnak a zöldek is, és a középpálya átjáróház lett.

Na de nézzük a másik oldalt, amikor játszik:

Az árnyalatnyi különbséget nem lehet nem észrevenni, így a fontosabb meccseket, mint például a hétvégi Crotone elleni, biztosan játszani fog. A Juvétól vele is kikaptak volna, max. nem ennyire. A Crotone ellen nyerni kell, ha bent akar maradni a Bologna. Donadoni meg nem saját maga ellensége.

(Fotó: Facebook/bfc1909official)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon