Íme egy segítő halmazábra Gundel Takácsnak, aki csak ritkán talált el nevet

Miután a tegnap esti Chelsea–PSG-n Gundi minduntalan Thiago Costázott, az Omlett du fromage összepattintott egy halmazábrát neki a következő nagy feladat megkönnyítésére.

Itt vannak a Thiagók és a Costák, sőt, a Silvák és a Diegók is.

A tegnapi Chelsea-PSG meccs margójára.

Persze az eset nem egyedi, ifj. Knézy Jenőnél ez alapfelszerelés, 2013-ban például a Fradi diósgyőri meccsén a zöldek összes színes bőrű játékosát Leonardónak hívta. Pechére a meccs végén már négyen voltak a pályán. De a vébén is nagyot mentek a kommentátorok.

(Omlett du fromage)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.