Amikor egy Barca–Juvéval indul a BL csoportköre, ott nagy baj nem lehet

És bónuszként nyerünk is egy halom pénzt, ha bejön a tippünk.

Barcelona–Juventus

Bajnokok Ligája-csoportkör, 1. forduló; kedd, 20.45

Bemutatkozik az agyonvásárolt PSG, az MU, a Chelsea és Bayern is ma, de még mindig a Barcelona és a Juventus meccse tűnik a legérdekesebbnek. Pláne így, hogy tavasszal a Juve simán kiütötte a Barcát a BL-ből, holott akkor még volt Neymar.

Az új, neymartalanított, valverdés Barcelona vajon tud majd gólt rúgni a Bonucci nélküli Juventusnak? A bukik szerint igen, egyértelmű esélyesnek tartják a katalánokat, mi viszont kételkedünk. Tavasszal oda-vissza nem tudott gólt rúgni a Barcelona, most, Neymar nélkül miért menne? Nyilván Valverde csapata más lesz, de most még Dembélé sem épült be, Deulofeu jól kezdett ugyan, de nem Neymar, a jó bajnoki rajt semmit se jelent.

Áprilisban a Nou Campban sem tudtak gólt rúgni Messiék, az az érzésünk, hogy most sem érdemes a hazaiakra fogadni. A Juventus háromból három bajnokit nyert, tíz rúgott góllal. New Jersey-ben ugyan a Barcelona nyert 2–1-re a nyáron, de Neymar két góljával. Mit ér az ma már...

Tipp

Tippünk tehát: D: 4,00 –TippmixPro

Manchester United–Basel

Bajnokok Ligája-csoportkör, 1. forduló; kedd, 20.45

Tipp

Tippünk tehát: (0–1) H: 1,65 –TippmixPro

Mou Manchestere idén már megérett a BL-re, jó csapat lett, simán fog nyerni a svájciak ellen. Szerintünk minimum két góllal.

(Fotó: AFP)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon