Tökéletes lett a John McEnroe-s US Open-reklám

A teniszlegenda, John McEnroe hírnevéhez méltóan két zseniális ajánlóval melegít be az Eurosport US Open-közvetítésére.

Hogy a teniszrajongók is kedvet kapjanak a US Openhez, az Eurosport két ajánlót is készített a teniszlegendával. Az egyik videóban McEnroe egy brooklyni borbélynál üldögél azzal a céllal, hogy valami különleges frizurát készíttessen a US Open alkalmából. Miután több fazont kipróbál, vet egy pillantást a jellegzetes John McEnroe-dauerra, amit ő maga viselt az 1970-es évek vége felé, egy piros fejpánttal kiegészítve. Ekkor dönti el, hogy idén is ez lesz a befutó.

Eurosport

New York már készen áll... és Ti?! Nézzétek a US Open Tennis Championships-et élőben az Eurosporton és az Eurosport Playeren! 🎾 https://hu.eurosportplayer.com #tenisz #USOpen2017 #salakblog

A folytatásban McEnroe ugyanabban a New York-i borbélyüzletben várakozik, teniszközvetítést nézve a telefonján, kíváncsiskodó tekintetek kereszttüzében. Barátja egyszerűen képtelen elhinni, hogyan lehetséges élő közvetítést bárhol figyelemmel kísérni, McEnroe pedig elmagyarázza neki, hogy az Eurosport műsorát televízión, online, tableten és mobiltelefonon keresztül is el lehet érni az Eurosport Playernek köszönhetően.

Antonio Ruiz, az Eurosport marketing alelnöke a US Open alkalmából készített videókkal kapcsolatban elmondta:

Olyan reklámot akartunk létrehozni, ami egyszerre mutatja meg New York vicces és energikus oldalát. Erre a feladatra pedig nem is találhattunk volna jobb embert, mint John McEnroe. Ő ismeri ezt a várost és megérti az itt élő embereket is, legalább annyira, mint az US Open történelmi múltját.

John szereplésével két egymástól teljesen eltérő reklámot is készítettünk, amik egy összefüggő történetet mesélnek el. Az első a 2017-es US Open-re reflektál, bemutatja a teniszrajongóknak a verseny történelmének egy szeletét, míg a másik az Eurosport Player felhasználói élményére és a tornához kapcsolódó egyedülálló tartalmaira épít. Rendkívül szórakoztató volt a közös munka, a végeredmény pedig magáért beszél, szerintem ennél jobb módot nem is találhattunk volna az US Open beharangozására.”

Az év utolsó Grand Slam-tornája augusztus 28-án, hétfőn kezdődik, McEnroe pedig, ahogy látjuk, már gőzerővel készül a startra.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon