Vajon mikor rúgják ki Ribéryt a Bayerntől?

Bár egy világklasszisról van szó, de mi lehet, hogy azonnal megtennénk.

Ezek nem a Bayern napjai, előbb Lewandowski szólt be a játékospolitika miatt, miközben Müller is hőbörgött egy sort, mert nem játszik, most a BL-csoportkör első fordulójában Franck Ribéry olyat tett, amiért egy megye 2-es csapatban úgy vágta volna ki az öltözőből az edző, mint macskát szarni.

A helyzet nagyon egyszerű: ilyet nem csinálunk sehol, semmilyen körülmények között, ezt a legnagyobb tiszteletlenség, amit elkövethetsz a klubod ellen. Ribéry eddig sem volt makulátlan, és ugyan megérti mindenki, hogy rendkívül motivált, aki játszani akar, de ez akkora bunkóság, aminek következménye kell hogy legyen. Noha csapattársai azért szépen kinevették.

A klub sportigazgatója, Hasan Salihamidzic nem is hagyta szó nélkül:

Meg fogom kérdezni, miért viselkedett így” – ez az óvatos mondat már Ancelottic száját hagyta el, de azt is megjegyezte, néha a játékosok nem értik, miért cseréli le őket: „Ribéry teljesítménye jó volt, nem ezért hívtam le. Vasárnap nem edzett, emiatt pihenőt akartam adni neki.

A francia már nem először akadt össze Ancelottival, akkor az edző zseniálisan nyugtatta meg. Kérdés, hogy meddig tart a türelem, meddig nyomhatja fullba a kretént Ribéry.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon