Valami hihetetlenül megverte a Leicester a Manchester Cityt

Idegenben, hibátlan kontrajátékkal és koncentrációval intézte el a közvetlen rivális Cityt Ranieri gárdája.

Sokan gondolták azt, hogy most fog kipukkanni a Leicester-lufi, és eddig tartott a kiscsapat tündöklése. Csakhogy már a harmadik percben vezetést szereztek idegenben, és hiába volt mezőnyfölényben, Ranieri csapata fantasztikus csapatmunkával megfékezte a kb. 250 millió font értékű Cityt.

A második félidő elején Mahrez is betalált egy szemet gyönyörködtető szóló után:

Aztán jött Huth fejese, és a 60. percben már 0-3 volt. Sergio Agüero a 87. percben még szépített, de ez így is iskola volt.

Jövő héten az Arsenal vár Vardyékra, és ha ki is kapnak Wengeréktől, akkor is az első helyen állhatnak majd. Tényleg megtörténhet a csoda, és bajnok lehet egy kiscsapat az óriások között?

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.

Player Autószalon