Víctor Valdés annyira elcseszte, hogy összehozta az év legröhejesebb gólját

Lehet, hogy Víctor Valdés a Standard Liege-t sem fogja megváltani.

A Manchester United a szezon végéig kölcsönadta, más megközelítésből Louis van Gaal elüldözte Valdést a belga bajnokságba, ahol a spanyolnak a hétvégi Sint-Truiden elleni volt a harmadik meccse, és első veresége (2–1). És ezt most nagyon szeretne elfelejteni.

Egy szöglet után Valdés eléggé elcseszett módon öklözött bele a labdába, ami így az ellenfélhez került az alapvonal környékére, az a jóember meg beküldte a kapu elé, pont oda, ahol amúgy Valdésnek kellett volna állnia, de helyette az egyik csapattársa volt ott, aki meg erőből fejen rúgta a tőle egy méterre se álló vendégjátékost. Ha a lövés erejét nézzük, akkor végül is ez egy bombagól volt:

Öröm ilyen pillanatokért nézni a focit. És ha már nézed, akkor miért is nem fogadsz?

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.