Zidane magyar edzőket megszégyenítő nyilatkozattal kezdett

Zizou nagyon sokat nézheti az NB I-es meccseket, vagy titokban Magyarországra járt edzőképzésre, legalábbis az első Real-edzőként tett nyilatkozata annyira közhelyesre sikerült, hogy Pintér vagy Kondás urak nyomják a standing ovationt.

Miután Benítez kirúgása után (ideiglenesen?) őt nevezték ki, rögtön egy kötelező klisével nyitott, ezt nehéz kikerülni:

"Először is szeretném kifejezni a hálámat a klubnak és az elnöknek, hogy lehetőséget kaptam."

Utána beindul a közhelyparádé, és nem is lesz vége!

"Ez a világ legjobb csapata, a világ legjobb a szurkolóival. Minden pillanatban azért fogunk dolgozni, hogy a szezon végén trófeát nyerjünk. Mindent meg fogok tenni, amit csak lehet, minden tőlem telhetőt megpróbálok, hogy a csapat nyerjen valamit. Keményen fogok dolgozni, hogy kihozzam a játékosokból is a legjobbat, úgy érzem, sikeresek lehetünk. A legfontosabb, hogy munkához lássunk a csapattal."

Mondom, hogy nincs vége:

"Köszönöm mindenkinek. Egy egy fontos nap nekem, de biztos vagyok benne, hogy ez a helyzet mindenki számára az. Izgatottabb vagyok, mint amikor játékosként írtam alá a Real Madridhoz. De ez várható volt. Annyit ígérhetek, hogy a szívemet-lelkemet kiteszem a klub sikereiért."

standing-ovation1

Ezek után gyere és fogadj a Real meccseire!

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Player Autószalon

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.

Player Autószalon