Szepesi és Horti kárpátaljai szerelemgyerekénél nincs viccesebb sportkommentátor

A 444.hu-n találtuk ezt a csodát, Baláczky Vlagyimir focimeccs közvetítésénél nem sok jobb dolog akad az interneten.

Ez annyira pimaszul zseniális, hogy nekünk is meg kell mutatnunk, hiába negyedórás a videó, mi kétszer néztük végig, és vinnyogva csapkodtuk az asztalt. Ez a fickó egy géniusz.

Baláczky Vlagyimirral minden NB I-es meccset kétszer annyian néznének meg a tévében, ez garantált. A pali olyan átéléssel kevert humort csempész egy megyei bajnokiba, mintha Szepesi György és Horti Gábor szerelemgyereke lenne némi akcentussal. Őszinte, szenvedélyes, szókimondó, noha érződik, hogy többször is benne ragad egy-egy baszdmeg, de azért így is hallhatunk olyat, hogy "A kurva labda nem ment be!".

Íme a a Beregszász–Técső meccs:

Részleteket, idézeteket és Szily László egyéb élményeit itt olvassátok el. Érdemes.

(via 444)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.