A Facebook Messengeren már elindult a focivébé

A chatalkalmazás legújabb frissítésével maximumra tekerheted a szurkolói hangulatot, ugyanis a Facebook közvetlenül a világbajnokság kezdete előtt élesítette az új filtereket, amellyel akkor is te lehetsz a legelvakultabb Costa Rica-szurkoló, ha vaktérképen nem tudnád bejelölni, hogy hol van.

A filtereket, amikkel a világbajnokságra kijutott csapatok színeit varázsolhatod az arcodra (némi tűzijátékkal megspékelve) a Messenger mobilos alkalmazásában a fényképezőgép-ikonra, majd a labdát kiválasztva érheted el, bár elképzelhető, hogy előtte frissítened kell az alkalmazást (legalábbis ha nincs belőve az automatikus frissítés).

A 2018-as világbajnokság amúgy ma délután ötkor kezdődik az Oroszország-Szaúd-Arábia meccsel, amit az M4 élőben közvetít.

Nem topcsapatok meccsével indul a vb, de így is nyerhetünk vele

Ehhez csak az kell, hogy megfogadd a tippjeinket, és az sem hátrány, ha ezek bejönnek. A-Csoport; június 14; 17:00 óra Ha az aktuális FIFA-világranglistát nézzük, akkor a 67. helyen álló Szaúd-Arábia játszik a hazai Oroszországgal, amely 70. jelenleg - a miheztartás végett Magyarország 51.

(Nyitókép: Getty)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon