Nem hiszel a szemednek, ha meglátod a világ legkisebb mosógépét

Igen, ez a mobiltelefon nagyságú dolog itt tényleg egy mosógép. Ja, hogy te olyan őskövületre gondoltál, amibe bele kell gyömöszölni a ruhákat? Akkor megmutatjuk, hogy működik ez a ruhatisztítás dolog 2017-ben.

A Sonic Soak névre keresztelt eszközt egyszerűen be kell dobni a vízbe a ruhák (vagy bármi más) mellé, az pedig ultrahangok (vagyis az ultrahangok által keltett apró buborékok) segítségével kitisztítja a ruháidat fél óra alatt. Kicsi, csendes, és a ruhákat is kíméli, emellett egy hagyományos mosógéphez képest rengeteg áramot és vizet is megtakarítasz vele.

Túl szép, hogy igaz legyen? Lehet, hiszen a Sonic Soak egyelőre Indiegogo-fázisban van, a közösségi adománygyűjtő oldalakon felbukkanó projektek pedig nem a megbízhatóságukról híresek. Mi azért nagyon drukkolunk, hogy ne átverés legyen, meg nyilván az a több ezer ember is, aki már előrendelte a kis vackot.

Ha csatlakoznál hozzájuk, akkor kedvezményes áron már 125 dollárért (kb. 32 ezer forint) megkaparinthatod a zsebmosógépet, amit a tervek szerint decemberben szállítanak ki, bár látva, hogy mekkora rá az érdeklődés (a projekt 5000%-kal teljesítette túl az eredetileg kitűzött célt) elképzelhető, hogy ezzel azért csúszni fognak.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon