Lövésed sincs, milyen ruhát vegyél fel? Az Amazon megmondja

Ha álldogáltál már a tükör előtt tanácstalanul, azon gondolkodva, hogy melyik zokni illik jobban a szandálodhoz, akkor az Amazon új szolgáltatásának nagyon fogsz örülni.

Az Amazon Prime-tagok számára biztosított új szolgáltatás, az Outfit Compare ugyanis egy csapat divattanácsadót vet be, akik megmondják, melyik ruhában érdemes kilépned az utcára.

nicholas on Twitter

OK I JUST FOUND OUT OUTFIT COMPARE WAS A THING ON @amazon AND IM ACTUALLY DEAD #outfitcompare

A program nagyon egyszerűen működik: feltöltesz két képet két különböző öltözékről, és néhány perc múlva már érkezik is a válasz, hogy melyik áll jobban. Szóval majdnem olyan, mintha dobnál egy sms-t Herczeg Zoltánnak, hogy "hé, Zoli, a zöld vagy a kék kinyúlt pólómat vegyem fel?"

The Verge on Twitter

Amazon's new Outfit Compare feature will judge your clothing for you https://t.co/CC9ympp7iD

A szolgáltatás mondjuk még nem tökéletes, a The Verge újságírója például úgy is kapott választ, hogy az egyik képen nem ő volt, hanem Ryan Gosling, ez pedig valahogy elkerülte a divatguruk figyelmét.

Az Outfit Compare egyelőre csak az Amazon iOS-es verziójában érhető el (a Programs and Features menüponton belül), de hamarosan érkezik az androidos verzió is.

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon