Bámulatosan szép lehet a Samsung jövő évi csúcstelefonja

Bár a Galaxy S10 bemutatásáig még sok minden fog történni a Samsung háza táján (például jön egy új Note és talán egy hajtogatható telefon is), a Concept Creator csapata már most eljátszadozott a gondolattal, milyen lehet a jövőre érkező csúcsteló.

A látványos videót részben az eddig kiszivárgott pletykák, részben pedig a fantáziájukra hagyatkozva alkották, de annyira azért nem szakadtak el a valóságtól: az elképzeléseik szerint a Samsung dizájnban nem készül semmi igazán váratlanra, csak haladnak szépen tovább a megkezdett úton. Nagy trükkökre amúgy nem is lesz szükségük, hiszen az eddiginél is vékonyabb alsó és felső kerettel ellátott S10 a mobilipar Mona Lisája lenne, Jony Ive legyen a talpán, aki ennek a nyomába érne.

Viszonylag biztonságos tippnek tűnik, hogy a következő telefonnál a Samsung is beáll abba a sorba, aminek az elején az iPhone álldogál, és a telefonon nem egymás mellett, hanem egymás alatt lesz a két kamera. Emellett a Concept Creator ujjlenyomat-olvasót sem tervezett a telefonra, amiben szinten van ráció, bár mi azért nem vagyunk benne biztosak, hogy a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasók már a jövő év elejére elérik a megbízhatóságnak azt a szintjét, hogy a gyártók elhagyják a telefonokról a hagyományos ujjlenyomat-olvasót.

A konceptvideó készítői ezt leszámítva arra számítanak, hogy a Samsung óvatos duhaj lesz, a fantázia szülte S10-en nem látunk sem tripla kamerát, se a telefon tetejéből előugró szelfikamerát, sem pedig semmilyen más igazán váratlan húzást, de persze ennyire korán ilyenekről még akkor sem igazán tudhatnánk, ha a Samsung készülne valamilyen meglepivel.

A Samsung csúcstelefonjával még mindig nem lehet mellényúlni

Nagyjából így foglalnánk össze a tapasztalatainkat egy mondatban a kisebbik S9-cel eltöltött hosszabb idő után. A Samsung - ahogy évek óta - idén is egy közel tökéletes telefont rakott össze, ami bár igazán látványos újítással nem büszkélkedhet, ám majdnem minden területen képes volt fejlődni az egy évvel korábbi modellhez képest.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon