Ezekkel a szakmákkal szedheted össze a legtöbb nőt a Tinderen

Sokan azt gondolják, hogy Tinder=jó profilkép+ügyes szöveg, és már meg is van az esti program, de a társkereső alkalmazás statisztikái szerint ez nem teljesen így van. A lányok például attól is komoly izgalomba tudnak jönni, ha pilóta, esetleg orvos vagy.

Hogy a statisztika mennyire bizonyul igaznak a magyar hölgyekre, azt sajnos nem tudjuk, hiszen azt kizárólag az amerikai tinderezők preferenciái alapján állították össze, de azért kiindulási pontnak mégis csak jó lehet tudni, hogy az USA-ban ez a 15 állás jön be a legjobban a csajoknak:

1. Pilóta

2. Cégalapító/Vállalkozó

3. Tűzoltó

4. Orvos

5. TV-s/Rádiós személyiség

6. Tanár

7. Mérnök

8. Modell

9. Mentős

10. Egyetemi hallgató

11. Ügyvéd

12. Személyi edző

13. Pénzügyi tanácsadó

14. Rendőrtiszt

15. Katona

A teljesség kedvéért itt az eredeti statisztika, amelyben a legnépszerűbb női szakmák is megtalálhatók:

A „háború tubái” nagyon viccesen festenek, pedig fontos funkciójuk volt. A radarok felfedezése előtt ezekkel hallgatták le az eget.

A légi hadviselés I. világháborúban indult be igazán, vadászgépek mellett Zeppelinekkel is hajtottak végre bombázásokat. Hogy időben tudjanak reagálni a támadásra, létfontosságúvá vált, hogy minél hamarabb meghallják a közeledő gépek zaját, és felszállhassanak a légvédelem repülőgépei.

Mivel a gépek hangosak voltak, a hadseregek hatalmas lehallgató eszközöket építettek, amelyek dizájnja szinte országonként változó volt. A legtalálóbb elnevezést Japánban találták ki rájuk: a háború tubái.

Még a harmincas években is használatban voltak, de a repülőgépek sebessége és a radar felfedezése feleslegessé tette őket.

(Forrás: Mashable)

Mischo Erban majdnem 100 km/h-val hasított az elektromos gördeszkájával.

A 32 éves szlovén srác egész pontosan 95,83 km/h-s sebességet ért el egy NEXTBoard deszkával a Portoroz repülőtér kifutópályáján, amivel sikerült is megdöntenie a Guinness-rekordot, de hogy ezt még meg is ünnepelhette, az csak a speciális védőruhájának köszönhető. A rekord megdöntése utáni pillanatokban ugyanis akkorát tanyált az aszfalton, hogy nézni is rossz, de szerencsére kisebb zúzódásokkal megúszta.