A Facebook legújabb funkciójával harminc napra elhallgattathatod az idegesítő ismerősöket

Ha nem akarod végleg felbontani a kapcsolatot valamelyik ismerősöddel, vagy teljesen leállítani a követését, de úgy érzed, hogy kicsit már sok a hülyeségeiből, akkor hamarosan a "Snooze" funkcióval bármelyik ismerőst, oldalt, vagy csoportot elhallgattathatod harminc napra, így a posztjai nem fognak megjelenni a hírfolyamodban.

Az új funkció nálunk még nem jelent meg, de ha begördül, akkor közvetlenül a posztoknál, a poszt melletti három pontra kattintva, majd a "Snooze..." opciót kiválasztva fojthatjuk bele a szót az ismerősökbe.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon