A Google új technológiája jelentősen felgyorsíthatja az internetet

Mitől lassú a net? A rengeteg kép miatt. Mivel lehetne felgyorsítani?

Hát nem úgy, hogy visszaállunk a régi jó megoldásra, amikor az internet még kizárólag csak szöveges tartalmakból állt, hanem le kell kicsinyíteni a képeket.

És épen ez az, amiben a Google-nek nagyon komoly előrelépést sikerült elérnie az új, Guetzli névre keresztelt tömörítő eljárással, ami

úgy, hogy közben a minőségük semmit sem romlik. Ha nem hiszed, akkor tegyünk egy próbát, és próbáld meg kitalálni, hogy az alábbi képek közül melyik az eredeti jpg, és melyik az új technológiával tömörített kép.

A megfejtés: a bal oldali az eredeti kép, a jobb oldali pedig a Guetzlivel tömörített kép.

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon