Ez a hologramos kijelző egészen elképesztő dolgokra képes

Ugyanis a Looking Glass által készített HoloPlayer One-nal nem csak nézegetheted a 3D-s objektumokat, de fogdoshatod és szabadon módosíthatod is őket.

A futurisztikus gépből rögtön kétfélét is kínál a Looking Glass: az olcsóbbik, Development Editiont egy számítógéphez kell csatlakoztatni, viszont cserébe csak 750 dollárba kerül, a Premium Edition pedig háromezer dollár, viszont cserébe egy nagy teljesítményű, Intel Core i7 procival szerelt számítógép van beleépítve, így bárhova magaddal viheted.

A HoloPlayer One-ban egy QHD felbontású, 2560x1600 pixeles kijelző van, viszont a technika sajátosságai miatt a 3D-s objektumokat csak 480x267 pixeles felbontásban láthatjuk. A kijelzőt 50 fokos szögben lehet elforgatni, hogy még valódi három dimenziós képet kapjunk, a mozgásunkat pedig egy mélységérzékelős kamerával érzékeli, így gyakorlatilag a levegőben hadonászva dolgozhatunk rajta.

Már csak az a kérdés, hogy mire lesz jó, hiszen - bár egy ilyen eszköz előnyeit számos területen lehet kamatoztatni - a Looking Glass egyelőre nem sietett programokkal teleszórni a kütyüt, inkább arra számítanak, hogy majd a fejlesztők megtalálják a legjobb felhasználási módokat.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon