Jó hírek, megérkezett a legújabb Honor-telefon

A Honor 7X nem a csúcskategóriát célozza, viszont ezzel együtt az ára is igen kedvező.

De még mielőtt ezt csinálnád...

Ülj le, beszélnünk kell...

Aki ugyanis a Honor szó hallatán pavlovi reflexszel képzelt el egy nagyon olcsó telefont, ami pont annyit tud, mint egy nem nagyon olcsó, nos, az most annyira nem fog örülni, a Honor 7X ugyanis azoknak szól, akik a Honort önmagáért szeretik, nem pedig az ára miatt.

Persze, Kínában tényleg mocsok olcsó lesz, 200 dollár, de a 6X-ből kiindulva mire hozzánk elér, az ára nyolcvanezerre is felkúszhat, ami nagyjából megegyezik a 7X-hez teljesítményben legközelebb álló Samsung Galaxy A5 vagy Huawei P10 Lite árával.

Emiatt persze még nem kell temetni a Honort, hiszen a specifikációja alapján a 7X egy igen-igen jó telefon lett, ami nüanszokkal talán veri is a konkurenciát: a Kirin 659 proci és a 4GB RAM például biztosan nem gyengébb, mint amit a hasonló árú telefonokban találunk, és ebben a kategóriában a duál kamera is elég ritka (ami a 7X esetében egy 16 és egy 2 megapixeles kamerát jelent).

A telóba emellett került ujjlenyomat-olvasó, valamint egy eléggé méretes (3340 mAh-os) akksi is, ami viszont a legérdekesebb, hogy a csúcstelefonokhoz hasonlóan a kijelző képaránya 18:9-es, vagyis hosszúkásabb, mint a normál telefonoké. Ennek megfelelően a hatcolos kijelző felbontása sem sima full HD, hanem 2160x1080 pixeles (igaz, a csúcskategóriás telefonokkal ellentétben a Honor 7X-nek azért van valamennyi kerete, még ha nem is bántóan sok).

A telefont egyelőre csak Kínában lehet kapni, de valószínűleg nem kell sokat várnunk, hogy Magyarországra is megérkezzen.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon