Reszkess világ, itt az új Honor csúcsmobil!

Ha eddig drágállottad a Huawei Mate 10 Pro árát, akkor van egy nagyon jó hírünk. Ugyanis a Honor View 10 szinte milliméterre ugyanazt tudja, mint a Huawei októberben bemutatott csúcstelefonja, csak az ára olyan, mintha összekeverték volna a számokat.

Hogy szinte milliméterre ugyanazt tudja, szó szerint kell érteni, ugyanis a View 10 hatcolos, 2160x1080 pixeles kijelzővel, 6 GB RAM-mal és Android 8.0-val érkezik 20 és 16 megapixeles duál kamerával, a teljesítményről pedig a Kirin 970 proci gondoskodik.

Ezt azt is jelenti, hogy a View 10-ben is van a mesterséges intelligenciát igénylő feladatokért felelős segédprocesszor, ami mind a telefonnal készült fotóknak, mind a View 10 teljesítményének hasznára válik (hogy pontosan miket tud az NPU, azt a Mate 10 Próról írt tesztünkben részleteztük).

Kis különbség a Huawei csúcsmobiljához képest, hogy a View 10-en van fizikai Home-gomb, és ebbe van beépítve az ujjlenyomat-olvasó is, vagyis ebben a sima Mate 10-re hasonlít. A Honor mérnökeinek reflexidejét dicséri, hogy ennyi idő elég volt nekik, hogy lenyúlják az iPhone X egyik legnagyobb visszhangot kiváltó újítását, az animojikat, vagyis a View 10-zel is lehetőséged nyílik rá, hogy pandaként vagy robotként karaoke-zzál a kedvenc számodra.

Amiben viszont a Honor telója egyik Mate 10-re sem hasonlít, az az ára, hiszen a View 10 egészen hihetetlen, 500 euró körüli áron fog boltokba kerülni, ami átszámítva kábé 160 ezer forint. Hogy Magyarországon mennyi lesz az annyi, egyelőre nem tudjuk, de biztos, hogy jóval olcsóbb lesz, mint a 255 ezer forintért kapható Mate 10 Pro vagy a többi hasonló képességű telefon.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon