Így fog kinézni az új Blackberry

Amióta a kínai TCL megvásárolta a licence-jogokat, a Blackberry erős stílusváltáson ment keresztül, de azért bízunk benne, hogy a Kryptonnal végre sikerül rátalálniuk a helyes útra.

Egyelőre annyi biztos, hogy a telefon így fog kinézni, hiszen a képet Evan Blass tette közzé Twitteren, akinek (minden bizonnyal) maguk a cégek passzolnak le egy-egy hivatalos képet a bemutató előtt a hírverés érdekében:

Bár elsőre az új Blackberry egy meglehetősen hagyományos androidos telefonnak tűnik, amin se fizikai billentyűzetet, se keret nélküli kijelzőt nem találunk, egy korábban kiszivárgott kép alapján azért egyáltalán nem lesz csúnya teló.

Úgy tűnik, a TCL továbbra sem tartja szükségesnek, hogy a jól csengő névvel megpróbálják felvenni a versenyt az élmezőnnyel, hiszen a hírek szerint a Krypton nem csak megjelenésében lesz eléggé átlagos, de teljesítményben is a középkategóriát célozza meg. A telefon várhatóan egy 5,2 vagy 5,5 colos, full HD felbontású kijelzővel érkezik, és egy Snapdragon 625 proci hajtja, ami mellé 4 GB RAM-ot és egy 4000 mAh-os akksit kap.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon