Van, amiben az iPhone még mindig felülmúlhatatlan

Éppen tegnap értekeztünk róla, hogy bár az új iPhone valóban kevés olyan újdonságot tud felmutatni, amit androidos telefonoknál még nem láttunk, a jövőt tekintve még mindig az Apple tűnik a favoritnak, most viszont az is kiderült, hogy azért a jelenben is van olyan dolog, amiben az iPhone a legjobb.

Vagy legalábbis az egyik legjobb, hiszen ahhoz, hogy biztosan kiderüljön, mennyire jók az iPhone 8-cal készült fotók, oda kéne rakni őket a Samsung Galaxy Note 8-cal vagy Asus Zenfone Zoom S-sel készült képek mellé, de két dolog enélkül is biztosra mondható:

  • az egyik, hogy az iPhone 8 kamerája technikailag hiába nem változott az elődjéhez képest, az új A11 Bionic chip fotófeldolgozó processzorának és az új szoftveres lehetőségeknek (pl. portrait lightning funkció) köszönhetően az új telefon szebb képeket csinál, mint az iPhone 7,
  • és a másik, hogy akár az iPhone kamerája a legjobb, akár nem, az amatőr fotósok által készített képek egészen zseniálisak, és ha nem tudnánk, hogy telefonnal készültek, biztosan azt hinnénk, hogy tükörreflexes géppel készült fotókat látunk.

És ha azt hitted, hogy a portré mód durva, akkor néz meg, hogy milyen lenyűgözően tiszta és részletgazdag fotókat csinál az iPhone éjszakai környezetben. Na ez a nem semmi.

(Fotó: Edwin Koo, Franz Navarrete, Ivan Kuek, Yudhi Artisan)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon