Itt a megoldás az iPhone-okat érintő legújabb problémára

Nemrég látott napvilágot a hír, hogy sok iPhone és iPad esetében gond van a Facebook Messengerrel, ugyanis az alkalmazás indulása után szinte azonnal összeomlik a program új verziója.

A gond abban áll, hogy a frissített Messenger nem fér jól meg az iOS 11 rendszerrel, így nem járt jól az, aki a napokban frissítette az operációs rendszerét és a Messenger alkalmazást is az almás készülékén.

Többen is jelezték, hogy valami nem stimmel a Messengerrel

Azonban a közösségimédia-óriás ezek után nem sokkal kiadta az online üzenetküldő szolgáltatásának a legfrissebb változatát, így a közel két másodperc után összezuhanó Facebook Messengerre elég ráfrissíteni az App Store-ban, és elvileg minden rendben lesz utána.

Ezt olvastad már?

Óriási felháborodást váltott ki a dolgozók körében az Apple új főhadiszállása

Az Apple ötmilliárd dollárból, azaz 1280 milliárd forintból épült új főhadiszállásáról szinte csak szuperlatívuszokban lehet beszélni: monumentális, fenséges, szemet gyönyörködtető, szóval egy igazi építészeti remekmű. Csak egyvalamire nem gondoltak. Ez pedig az, hogy az irodákhoz, vagy legalábbis külön kis elzárt fülkékhez szokott dolgozók egy része szívből rühelli a teljesen nyitott irodák ötletét, márpedig az Apple Park teljes koncepciója az "open office" elgondolásra épült.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon