Ez a kamera kartonpapírból készült, de simán kenterbe veri a "profi" polaroidokat

A Jollylook egy új kamerakoncepció, ami hordozza a retro faktort, ugyanakkor eszméletlenül innovatív, hiszen újrahasznosított kartonpapírból egy működő polaroidgép született.

Zéró elektronika, csak kartonpapír, egy pár lencse, instax mini fotópapír és már kész is a tökéletesen működő polaroid kamera. Környezetbarát és iszonyatosan menő.

A Jollylook pontosan ugyanúgy működik, mint bármelyik műanyag vagy fém kameratársa. Beállíthatod táj, csoport, portré, vagy makró képhez, kihúzod a keresőt, belenézel, és ha megvan a tökéletes beállítás, lenyomod a kioldó gombot. A kész képet pedig perceken belül a kezedben tarthatod.

A találmány akkora sikert aratott, hogy a Kickstarteren - ahol egyébként 29 dollárért is meg lehetett szerezni - órákon belül elérték vele a kitűzött célösszeget.

Egy percig sem csodálkozunk, csak imádni lehet!

(via Colossal)

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon