Íme a gitár, amit egyenesen gyűlölnek a punkok

A KLOS elektroakusztikus gityó ugyanis nem valami nagyon ritka és nagyon különleges fából készült, hanem olyan szénszálas anyagból, mint a legmenőbb sportkocsik vagy a repülőgépek.

A szénszálas anyagnak pedig van egy elég hasznos tulajdonsága, mégpedig, hogy

vagyis ha a koncert végén szereted szétbaszkodni a gitárt az erősítőn, csak úgy punkosan, akkor a KLOS nem a te gitárod.

Hogy a szénszálas anyag mit jelent a hangzás szempontjából, azt mondjuk nem tudjuk, de az biztos, hogy a 600 dolláros hangszer jóval kisebb, mint egy hagyományos akusztikus gitár, ami miatt kicsit viccesen néz ki, viszont könnyű magaddal hurcolni bárhova.

(A profik szerint amúgy nem rossz a hangzása, ebben a videóban 6:30-tól te is meghallgathatod, hogy mit tud).

A KLOS-t az Indiegogóról lehet megrendelni, és ha az ötletgazdák nem lépnek le a pénzeddel (eddig már több mint háromszázezer dollárt kapartak össze, szóval biztosan átvillant az agyukon a gondolat), akkor szeptemberben kapod kézhez a hangszert.

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon