Akarsz egy vadító Lamborghini telefont? Hatszázezer lesz

A Lamborghini Alpha-One majdnem olyan, mint az olasz sportautógyártó kocsijai, vagyis lenyűgözően szép, és lenyűgözően drága, de egy jelentős különbség mégis van.

Mert amíg a Lamborghinik teljesítményével legfeljebb csak a Ferrari vagy a Koenigsegg versenyezhet, a Lambó-teló olyan kiábrándítóan közepes lett, hogy akár a Vertu is tervezhette volna.

A kézzel készült olasz bőrborítás meg a liquid metal szegély ugyan tényleg jól hangzik, de az Alpha-One ezen kívül semmi olyasmit nem tud felmutatni, amitől kicsit is különleges lenne. Az 5,5 colos QHD felbontású kijelző és a 4 GB RAM persze eléggé tiszteltre méltó, de azt azért megnéznék, hogy mit szól hozzá az öltönyös döntéshozó, amikor rájön, hogy egy átlagos 18 éves gimnazista telefonjában jobb proci és kamera van, mint az övében.

A Lamborghini ugyanis érthetetlen okból a tavalyi Snapdragon 820-at rakta a telóba, a kamera pedig hiába 20 megapixeles, manapság már egy csúcstelótól elvárható a duál kamera. Pláne, ha az a csúcsteló 2450 dollárba, vagyis több mint hatszázezer forintba kerül.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon