Nagyon nem lennénk meglepve, ha így nézne ki a Samsung Galaxy S9

A Gizmochinán jelent meg néhány kép a Samsung új csúcstelefonjáról, és bár a képeken valójában egy kicsit átphotoshopolt Galaxy S8 látható, egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy tényleg így fog kinézni az S9.

Eszerint a Samsung a telefon dizájnjához alig nyúlna, csupán annyi változik, hogy a kijelző aljáról még az az egészen vékony keret is eltűnik, ami az S8-on volt.

A nagyobb változások az S9 hátoldalán várhatóak, bár a képeken nem látszik, de biztosra vehető, hogy az új telefon is megkapja a Note 8-nál már látott duál kamerát, az ujjlenyomat-olvasó pedig ezzel együtt leköltözik a kamera alá.

Hogy ezen kívül mi van még a Samsung tarsolyában, az legkorábban januárban derülhet ki, mindenesetre nem lennénk meglepve, ha a Galaxy S7-hez hasonlóan a koreaiak most is csak apróbb ráncfelvarrásokat eszközölnének a csúcstelefonjukon a tavalyi modellhez képest.

Az viszont biztos, hogy az S9 jóval gyorsabb lesz, mint az elődje, hiszen ez lesz az első telefon, ami megkapja a Snapdragon 845 chipet, Európába pedig minden bizonnyal az Exynos 9810 procival érkezik majd.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon