Összeakadt két Boeing a torontói reptéren, az utasokra vélhetően a frász jött

A torontói reptéren a Polish Airlines Boeing 787 Dreamliner típusú repülőgépe összeakadt az Air Canada Rouge Boeing 767-esével. Az utasok pedig vélhetően nem ujjongtak örömükben.

Az utasoknak szerencsére nem esett bajuk, ugyanakkor a keletkezett kár mértéke jelentős: a Boeing 767–300-asban többcentis rést vágott a 250 millió dolláros Dreamliner jellegzetes ívű szárnya.

Ez lett a vége:

„Ezt az incidenset a repülőtéri hatóságokkal és az Air Canadánál dolgozó kollégáinkkal együtt fogjuk kivizsgálni” – magyarázta Peter Fitzpatrick, az Air Canada szóvivője.

A Boeing 767–300-as egyébként épp a Dominikai Köztársaságból érkezett, a Dreamliner pedig Lengyelországba indult. A sérült szárnyat természetesen le kell majd cserélni, a Toronto–Varsó-járatot pedig törölték. Az utasokat egy szállodában helyezték el, majd egy másik járaton keresztül jutottak el Lengyelországba.

Tényleg, te jártál már északi barátainknál?

 

Krakkót nagyon érdemes felkeresni, mutatjuk, miért

Alapszabály, hogy néha mindenkinek ki kell eresztenie a fáradt gőzt, különben egyszerűen rámegy az ember agyára - azt meg ugyan ki akarná? De hogy hol és miképp kapcsoljuk ki magunkat, azt már ember válogatja: az utóbbi alkalmak során a latin-mediterrán térség temperamentumos, pezsgő világát mutattuk be, de ha valakinek Bordeaux, Firenze vagy Madrid mind kilométerben, mind habitusban túl távoli, akkor meglehet, hogy a jelenlegi választásunkra örömmel fog rábólintani.

(Forrás: CBC News, HVG)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon